Qui Som

Naturacavall és un projecte
emocionant i inusual.

Tot va començar amb la passió de Joan Ferrer pels cavalls, que va transmetre als seus fills Xavier i Joan Pere a la seva primera infància. Xavier de vegades fa broma dient que va aprendre a muntar a cavalls abans de anar amb bicicleta.

Per tant, la família va passar el temps lliure explorant la naturalesa diversa de l’illa.

El 2019, els tres texans mallorquins van decidir dedicar la seva vida per complet als cavalls per compartir la seva passió amb altres genets de tot el món, Així va néixer Naturacavall.

Van començar amb 6 cavalls i de mica en mica ha anat incrementant el nombre de rescats.

Lamentablement encara hi ha finques remotes a l’illa de Mallorca, on els cavalls tenen un futur incert, cavalls de competició que ja no tenen prou rendiment, amos que ja no poden seguir mantenint-los o simplement els que no s’adapten bé al seu entorn i necessiten una segona oportunitat.

Naturacavall compra aquests cavalls i els dóna temps i espai per recuperar-se i adaptar-se a la seva finca. Sovint necessiten cures intensives, una dieta acuradament regulada i controls del veterinari, a més d’un entrenament mental i físic per adaptar-se a les rutes que hi fem.

Durant moltes generacions els Ferrer han viscut al camp prop de Manacor, al bell mig del paisatge mediterrani prop del centre de l’illa a la zona de Llevant de Mallorca. Els cavalls conviuen junts en camps extensos i gaudeixen d’una vida lliure i ben cuidada.

Amb el temps, l’equip de Naturacavall ha crescut i, tot i això, manté un ambient familiar
inconfusible: junts cuidem els cavalls i els entrenem, units pel nostre amor per donar-li
a cada animal una altra oportunitat a la vida i, per descomptat, viure algunes aventures junts a la
naturalesa.